Janny’s hobbylog


Groene kikker

Geplaatst op 20 augustus, 2010 door janny

Sinds we terug zijn van vakantie zit er een kikker in de vijver, vaak zit hij op de rand maar als je dichterbij komt plonst hij gelijk in het water. Gister kon ik hem echter op de foto zetten: Morgenochtend moeten we al om half 6 (!!!) van huis vertrekken voor de Omloop, vanavond maar lekker vroeg naar bed. Voor wie naar me wil zwaaien: ik heb nummer 1520. Op de site van de Omloop onder het kopje “deelnemers live” kun je me volgen.

2 op “Groene kikker”

  1. Maarten zegt:

    lekker gaan slapen en heeeeeeeeeeel veel succes met de Omloop!! Diep respect voor jullie, het idee alleen al…… pffff ik ga ff zitten.

  2. Maarten zegt:

    P.s.,
    Het doel is bijna gehaald.
    Val niet in een gat als je over de finish komt, dus gewoon blijven lopen!Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven