Janny’s hobbylog


Toch maar 30

Geplaatst op 11 juli, 2010 door janny

We wilden gisteren de 40 km route doen van de zeven dorpentocht op Tholen, maar hebben toch maar gekozen voor de 30, vanwege de voorspelde hitte. Achteraf was dit een goede beslissing, want het was wel erg warm. ‘s Ochtends stonden we al om kwart voor 6 op, de zon kwam nog maar net op,zodat we al om 7 uur bij de startplaats waren. In het begin was het heerlijk lopen, nog niet te heet, maar vooral de laatste 6 km waren erg zwaar, geen zuchtje wind en in de brandende zon. Petje af voor de mensen die wel de 40 of 50 km liepen! Gelukkig waren er regelmatig rustplaatsen onderweg waar je telkens wat lekkers kreeg om op de been te blijven, natuurlijk koud water, maar ook bouillon, een bolus en een stuk watermeloen. Al met al was het weer een goede training voor de halve Omloop eind augustus, hopelijk is het dan wat minder heet! Na een verkwikkende douche hadden we ‘s avonds een gezellige barbecue bij Ben en Carin in Roosendaal, waarna we op de terugweg in een enorme bui belandden.

Lia vroeg wat een bento box is en Jan heeft hier al antwoord opgegeven. Het is inderdaad een (Japanse) lunchbox met allemaal vakjes voor diverse kleine hapjes. Op quiltgebied noemt men een bepaald patroon zo:

2 op “Toch maar 30”

  1. Rosanne zegt:

    Is het toen voor jullie een zesdorpentocht geworden?

  2. janny zegt:

    Nee, wij hebben maar 4 dorpen gehad, alleen met de volle 50 km kwam je door alle 7 dorpen.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven