Janny’s hobbylog


Op de helft

Geplaatst op 09 februari, 2010 door janny

Helaas was ik zondag toch wel echt ziek, de hele dag een beetje op de bank gehangen. Nog steeds wel verkouden, maar het gaat gelukkig vooruit.

Deze week moet ik in 4 sessies mijn gebit laten schoonmaken bij de mondhygiƫniste, gisteren was de eerste keer en vandaag de tweede, mijn bovengebit is klaar, ik ben dus op de helft. Elke sessie duurt ongeveer een uur, daar lig je dan met je mond open, gelukkig wordt het wel verdoofd, maar al met al is het toch geen pretje. Nog uren daarna voelt mijn lip vervelend aan van de verdoving. Mijn tandsteen blijkt behoorlijk hard te zijn en moeilijk te verwijderen! Ik zal blij zijn als het klaar is.

Vanmiddag heb ik toch nog een poosje aan de quilt van Martijn kunnen werken, ik heb inmiddels een flinke stapel blokken klaar. imgp5014

1 op “Op de helft”

  1. Maarten zegt:

    Jij tandsteen??? En jullie hebben nog wel het zachtste water van Flakkee………. Maar succes ermee, lijkt me geen pretje, zeker niet als je ook nog eens verkouden bent.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven