Janny’s hobbylog


Noodstop

Geplaatst op 14 november, 2009 door janny

Afgelopen week stopte mijn nieuwe naaimachine ermee, op het scherm kwam steeds te staan: noodstop, en ik kon geen steek meer naaien. De winkelier gebeld en na nog wat dingen geprobeerd te hebben moest hij toch maar terug naar de winkel om nagekeken te worden. En ja hoor, daar deed hij het natuurlijk gewoon weer, dat kwam vast door het geschommel in de auto! Gisteravond hebben we hem maar weer gauw opgehaald.

Gelukkig had ik mijn oude naaimachine niet ingeruild, zodat ikdeze week toch nog wat kon doen. Deze had een servicebeurt gehad, dus liep weer als een zonnetje, maar het was wel even wennen zonder al die nieuwe snufjes:

imgp4727-gewijzigd-2Zoals je op de foto kan zien schijnt het zonnetje hier lekker, vanmorgen zag het er heel anders uit met heftige buien.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven