Janny’s hobbylog


Free motion quilten

Geplaatst op 18 november, 2009 door janny

Vorige week heb ik wat hulpmiddelen gekocht voor het free motion quilten, nl. een supreme glider en speciale handschoenen voor het quilten, genaamd machingers: supremeslidermachinegersMet de glider hoef je je transport niet te verlagen, hij past op elke machine en er zit een gat in zodat de naald door de stof kan. De handschoenen zijn van ademende stof zodat je niet zo gaat zweten en de vingers zijn verstevigd om goed grip te houden op je stof.  Ik heb al flink zitten oefenen en ik moet zeggen dat het goed werkt. Dit is een oefenlapje: imgp4738Ik heb ze in Amerika besteld bij Day Style Designs en ik had ze een week later al binnen.

3 op “Free motion quilten”

  1. Maarten zegt:

    Sorry, dit gaat niet over eten, en dan weet ik niet zo goed wat ik moet zeggen, dus maar geen commentaar.

  2. Janny zegt:

    Ik begrijp je probleem Maarten, binnenkort plaats ik weer een recept, maar dan wat minder calorierijk, ik wil er tenslotte niet verantwoordelijk voor zijn dat jij elke keer een nieuwe weegschaal moet kopen.

  3. Lennert zegt:

    Het begint er zo langzamerhand wel op te lijken dat Maarten niet iets normaal zonder de familie kan ondernemen of zijn weegschaal is weer kapot…Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven