Janny’s hobbylog


De Dijk

Geplaatst op 31 oktober, 2009 door janny

Gisteravond zijn we naar De Dijk geweest, nee niet die in Middelharnis, maar de popgroep:

dedijkZe traden op in Ouddorp, dus leek het ons leuk om daar naar toe te gaan. Op de kaartjes stond aanvang half 9, maar  we moesten eerst twee uur lang luisteren naar muziek van Happy Music, voordat de Dijk zelf kwam. Gelukkig konden we wel zitten. Het geluid was niet altijd even goed, zodat we niet alles konden verstaan, maar het was leuk om naar Huub te kijken, ik vind hem wel een mooie man. Al met al was het een gezellige avond, het was lang geleden dat we naar een optreden geweest waren.

Daarnet werd ik blij gemaakt door Derk, die voor mij een nieuw mesje meebracht uit Rotterdam, zodat ik weer wat makkelijker mijn lapjes kan snijden, bedankt Derk!

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven