Janny’s hobbylog


Nazomer

Geplaatst op 28 september, 2009 door janny

Wat een geweldig mooie nazomer hebben we! Afgelopen weekend konden we nog heerlijk buiten zitten. Zaterdag hadden we een gezellige dag met de leden van de kerkenraad, we zijn naar het Streekmuseum geweest waar van alles werd verteld over de familie van Aerssen en hebben ook de grafkelder bezocht. Daarna hadden we een kookworkshop in Dirksland. We werden in groepjes verdeeld en ieder groepje maakte een onderdeel van het menu waarvan we daarna gezamenlijk smulden.

Vanmorgen weer flink wat tomaten geplukt en er zat zowaar ook nog een paprika: imgp4616De druiven komen niet uit onze tuin, maar kregen we van de zus van Aat.

Deze hommel zat de hele nacht op het terras en kon niet meer weg vanwege de kou, we hebben hem toen in de zon geschoven en even laterĀ  ging hij bewegen:

imgp4615-gewijzigd

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven