Janny’s hobbylog


Eindelijk af!

Geplaatst op 24 september, 2009 door janny

De scrapquilt is klaar, ik heb hem gelijk maar op het logeerbed gelegd, al denk ik niet dat hij gauw nodig zal zijn in dit goed geïsoleerde huis! Zelf hebben we onze quilt afgelopen winter helemaal niet gebruikt.

imgp4593imgp4595Gisteren hadden we de eerste bijeenkomst na de tentoonstelling van onze quiltclub. Het wordt dus weer plannen maken voor de volgende tentoonstelling in 2011! Gelukkig vlogen er al een heleboel idee├źn over tafel, zodat we ons niet hoeven te vervelen.

1 op “Eindelijk af!”

  1. kok zegt:

    JANNY,JE ZULT MAAR LOGE ZIJN EN ONDER DIT VROLIJKE QUILT MOGEN SLAPEN. GEFELICITEERD ZIET ER GEWELDIG UIT. BRENG HAAR IN IEDER GEVAL ONZE VOLGENDE BIJEENKOMST MEE.
    KOKLaat een reactie achter

 
↑ Naar boven