Janny’s hobbylog


Etalleville, Normandië

Geplaatst op 27 augustus, 2009 door janny

De laatste 2 nachten van onze vakantie verbleven we in Etalleville in Normandië bij Dave en Libby, een Engels echtpaar waar we zo’n 5 jaar geleden ook al eens een nachtje geslapen hadden. De overige gasten waren allemaal Engelsen, ‘s avonds hebben we met z’n allen gegeten en ik moet toegeven, dat Engels is toch wel heel wat makkelijker te volgen dan Frans!

De volgende dag hebben we een stukje gewandeld langs de kust, maar dat viel tegen, er lagen allemaal losse stenen waar je makkelijk over uitgleed, wel een imposant gezicht die hoge rotsen: imgp4489We hebben daarna een rondwandeling gemaakt, in totaal toch weer ruim 16 km gelopen, na afloop was het dan ook heerlijk uitrusten in het zonnetje voor ons huisje: imgp4490Dit is het “hoofdgebouw” waar Dave en Libby zelf wonen en waar ook de maaltijden geserveerd worden. Boven verhuren ze aan gasten. Het was heel gezellig, Libby sprak zelfs nog een paar woorden Nederlands omdat ze jaren geleden een tijdje in Delft heeft gewoond.imgp4491

Helaas kwam ook hier weer een eind aan en moesten we maandag weer op weg naar huis. Gelukkig hadden we geen last van file’s zodat we rond half 4 onze straat weer inreden. Toch ook weer fijn om thuis te komen en de post te bekijken en alle emails te lezen.

Jullie hebben nog tot morgen de tijd om op mijn vorige berichtje te reageren, de reacties stromen binnen en voor Marianne geldt: hoeveel reacties je ook zet, je naam telt maar 1 keer mee!

Van nicht Lydia kreeg ik de vraag om een link toe te voegen van een website die zij gemaakt heeft over orgelprojecten voor kinderen, bij deze dus.

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven