Janny’s hobbylog


Nieuwe naaimachine

Geplaatst op 11 juni, 2009 door janny

Hier is hij dan, mijn nieuwe Janome Memory Craft 6600 Professional:

imgp4237Ik had me goed voorbereid via internet en uiteindelijk bleven er 2 over, deze van Janome en de Pfaff Quilt Expression 4.0. Uiteindelijk heb ik toch besloten de Janome te kopen, de winkel had ze allebei staan, maar volgens de verkoper is de Janome sterker en degelijker. Ik heb hem gekocht in Hellevoetsluis bij Gunter naaimachines en gisteren heeft Aat hem opgehaald. Natuurlijk heb ik gisteravond al flink zitten oefenen, maar het zal nog wel even duren voordat hij me net zo vertrouwd is als mijn vorige machine. Alleen al de draad inrijgen is een hele klus, dus ga ik snel weer oefenen.

2 op “Nieuwe naaimachine”

 1. Lia de Korte zegt:

  Hallo Janny,

  Ik lees regelmatig jouw hobbylog en begin me wel af te vragen of jij ook nog iets anders doet dan quilten? De naaimachine ziet er goed uit, maar gezien de vele mogelijkheden zul je nu wel helemaal niets anders meer doen dan bezig zijn met je hobby. Verwaarloos je niet teveel het huishouden en je echtgenoot?

  Groetjes,

  Lia

 2. Janny zegt:

  Nou Lia, dat valt wel mee hoor, Aat krijgt elke avond nog een lekker maaltje voorgeschoteld en er wordt hier regelmatig gestofzuigd, al dan niet door mij.Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven