Janny’s hobbylog


Koninginnedag

Geplaatst op 30 april, 2009 door janny

Vandaag heb ik weer een kaart gemaakt ter gelegenheid van de geboorte van een baby hier in de straat:

imgp4108

Verder ben ik bezig de blauwgroene quilt om te biezen, lekker in de zon eraan zitten werken:

imgp4109

We waren eerst naar de geraniummarkt geweest waar we nog wat potplanten hebben gekocht. Ik had nog helemaal geen tv gekeken, maar voordat we ‘s middags weggingen wilde ik even zien hoe de prinsessen gekleed waren en toen zag ik wat er gebeurd was in Apeldoorn. Wat een dramatische afloop van zo’n mooie dag!

‘s Middags gingen we dus naar Intratuin waar we nog wat kruidenplantjes hebben gekocht en een paar nieuwe tuinstoelen en niet te vergeten een buitenlamp, dat werd ook wel eens tijd na 5 maanden!

Laat een reactie achter

 
↑ Naar boven